JENNY BERG

KBT steg 1 och ACT terapeut
ACT gruppledareJennry Ramström
The working coach
Kroppsterapeut

T: 070-­433 87 83

Kostnad för behandling

Individuell session 750 kr/45 min, även via Skype

Jag är verksam på CKPT Sörmlands mottagning i Nyköping som terapeut samt på Vegagatan 8 i Stockholm där jag har både en administrativ roll i utbildningar och är terapeut/föreläsare.

Mitt arbete innefattar olika metoder som är till hjälp för mina klienter både tanke­- och känslomässigt, vid livskriser, trauma, relationsproblem, depression och ångest, samt för personlig utveckling, självledarskap och värdegrundsarbete. Metoderna är både terapeutiska och coachande, samt självupplevda så att det jag vägleder kring har en genuin förankring i mig själv.

Det egna företaget har jag drivit sedan 2001 omväxlande på hel och deltid. Utöver det har jag varit kvalificerat familjehem under flera år samt som kurator och samtalsterapeut på vårdcentral vid ett par tillfällen. Där har jag fått en kännedom om arbete med ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser, existentiella kriser och mycket mer. Jag har arbetat en hel del med ungdomar och vuxna som känner sig utanför ramen och behöver hjälp att leva sina liv i enlighet med sin inre önskan trots det de känner är ett hinder, ex högkänslighet, missbruk,tvångssyndrom, adhd och add.

Utöver detta har jag undervisning och handledning i ACT- metoden gentemot behandlingshem och företag. Jag driver projekt i större företag för en bättre psykologisk arbetsmiljö och för att motverka stress och utbrändhet.

“Himlen har inga gränser”. Jag brinner för att hitta gamla och nya sätt att övervinna hinder i det inre och yttre både för mig själv och andra.