JONAS CARLBERG

KBT- och ACT-terapeutJonas_Carlberg
Gruppledare i ACT
ICF-diplomerad coach
Civilekonom

Kontaktuppgifter
Jag är verksam på Vegagatan 8 vid Odenplan i Stockholm
E-mail: jonas@mindcompanion.se
Mobil: 0707-564502
Jag är medlem i Svenska föreningen för kognitiva och beteendeinriktade terapier (sfKBT)

Kostnad för behandling
Privatperson: 800 kr (45 min)
Par: 1200 kr (60 min)
Företag/organisationer: enligt offert

Erbjudande
Lever du ett liv i enlighet med vad du tycker är viktigt och värdefullt? Eller skjuter du upp saker och väntar på att livet snart ska börja på riktigt medan tiden rinner iväg? Har du kanske ett konkret problem (som beskrivs under Behandlingsområden nedan) och/eller sitter du fast och vill utvecklas personligt eller yrkesmässigt?

Jag erbjuder evidensbaserad behandling och coaching för att hjälpa dig till ett rikt, helt och meningsfullt liv samtidigt som du får lära dig att hantera all den smärta och stress som livet innebär. Varmt välkommen till ett liv i värderad riktning!

Behandlingsområden för KBT och ACT
Nedstämdhet, depression, ångest och oro (som t.ex. GAD och panikångest), utmattningssyndrom, stress, sömnproblem, relationsproblem, social fobi m.fl.

Coaching-områden
Executive coaching, business coaching, karriärcoaching, livscoaching, ACT-baserad coaching

Om mig
Jag har tidigare jobbat i roller som blad annat marknads- och informationschef, senior advisor och projektledare inom näringslivet och idrotten. Sedan ett antal år tillbaka är mitt mål att få hjälpa, stödja, motivera och utveckla människor, personligt såväl som yrkesmässigt.

Förutom traditionell KBT och coaching så har jag ett särskilt intresse av ACT som jag tror har stor potential att minska den psykiska ohälsan både i samhället och på företag. Utöver de vanligast förkommande behandlingsområdena för KBT och ACT så är jag specifikt intresserad av hur ACT kan tillämpas på livsfrågor, sömnproblem och relationer samt hur ACT kan användas inom företag/organisationer, tex inom områden som ledarskap, grupputveckling och för att skapa prestations- och produktivitetsrelaterade möjligheter.

Varmt välkommen att kontakta mig!